Är du vår nya förskollärare?

Benjamin är en förskola med kristen profil. Huvudman är Mariannelunds frikyrkoförsamling, Centrumkyrkan, och förskolan har gott rykte i samhället. Vi finns i fräscha lokaler i anslutning till Centrumkyrkan, mitt i centrum.

20 barn är inskrivna på förskolan, vi har en avdelning och jobbar i tre åldersindelade grupper. Vi har en fin lekgård och nära till naturen. Varje dag lagas varierad mat av vår egen kokerska, närproducerad och ekologisk så långt det är möjligt. Arbetslaget består i dagsläget av två förskollärare, en assistent och en kokerska.

Vi söker nu ännu en förskollärare till vårt team. Tjänsten är på 100 % med tillträde efter överenskommelse. Om intresse finns är det möjligt att 25 % av tjänsten övergår i rektorstjänst till hösten 2020.

Frågor besvaras av Christina Hahl, rektor: 0496-213 75

Skicka in din ansökan idag, via post eller e-post.

Postadress:
Förskolan Benjamin
Torggatan 4
598 97 Mariannelund.

Mailadress: christina@hahl.se

Ansökningarna behandlas löpande.

Om Centrumkyrkan

Församlingen har ca 180 medlemmar och är ansluten till Pingst FFS och Evangeliska frikyrkan. Vi ses i hemgrupper och gudstjänst varje vecka, samt har ett växande barn- och ungdomsarbete, en second hand-butik och språkträff med mera.

Om Mariannelund

Mariannelund ligger i Eksjö kommun, 4 mil öster om Eksjö, 2 mil väster om Vimmerby, och har ca 1500 invånare. Här finns vårdcentral, skola F-9, bibliotek, matbutik, ett rikt föreningsliv med mera. Närhet till vacker natur med elljusspår och flera badsjöar, vintertid skidbacke och längdskidsspår.