Är Du vår nya förskollärare / rektor?

Vi söker dig som är utbildad förskollärare med arbetserfarenhet. Du är också en ansvarstagande ledare som vill leda arbetet på vår förskola och du har en personlig kristen tro.

Om förskolan

Din arbetsplats blir förskolan Benjamin, en förskola med kristen profil. Vi arbetar för trygghet, omsorg, utveckling och lärande. Förskolan har plats för cirka 20 barn i åldrarna 1-5 år. Vi finns i fräscha lokaler i anslutning till Centrumkyrkan, mitt i centrum. Vi har en fin lekgård och nära till naturen. Varje dag lagas varierad mat av vår egen kokerska, närproducerad och ekologisk så långt det är möjligt. Arbetslaget består förutom denna tjänst av två förskollärare, en assistent och en kokerska. Läs mer om förskolan här.

Om församlingen

Huvudman för förskolan är Mariannelunds frikyrkoförsamling. Församlingen har cirka 180 medlemmar och är ansluten till Evangeliska frikyrkan och Pingst FFS . Vi ses i hemgrupper och gudstjänst varje vecka. Vi har ett växande barn- och ungdomsarbete, en second hand-butik med mera.

Om Mariannelund

Mariannelund ligger i Eksjö kommun, i hjärtat av Astrid Lindgrens Småland. I Mariannelund finns närhet till vacker natur och friluftsliv. På orten finns livsmedelsbutiker, skola F-9, bibliotek, vårdcentral med mera. Goda bussförbindelser finns till närliggande orter som Eksjö och Vimmerby.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med fördelningen 75% förskollärare och 25% rektor. Tillträde i augusti eller efter överenskommelse.

Vi ser att du är utbildad förskollärare med erfarenhet av yrket. Som förskollärare arbetar du pedagogiskt, du är en del av barnens utveckling. Du är omsorgsfull och ansvarstagande. Du möter varje barn utifrån ett inkluderande perspektiv.

Som rektor leder du och samordnar det pedagogiska arbetet på förskolan, som handlar om att nå de mål som finns beskrivna i förskolans läroplan. Du leder övrig personal i arbetet för att tillsammans skapa en miljö där trygghet, omsorg, utveckling och lärande är en helhet. I tjänsten ingår budget- och personalansvar tillsammans med församlingens ekonomiråd och Benjaminråd.

Rektorserfarenhet/rektorsutbildning är meriterande. Möjlighet till vidareutbildning finns. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Vi ser fram mot din ansökan. Skicka din ansökan till jobb@centrumkyrkanmariannelund.se. Vi behandlar ansökningarna löpande. Bifoga en meritförteckning och ett personligt brev till ansökan.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta nuvarande rektor

Christina Hahl
Telefon: 0496-213 75