Äntligen fysiska gudstjänster

Från och med söndag den 30 augusti firar vi gudstjänst i Centrumkyrkan igen. Vi är glada över att vi får ses och samlas, även om det kommer att bli på andra premisser än tidigare.

Dubbla gudstjänster

Vi kommer fira två gudstjänster om en timme vardera varje söndag, kl 10.00 och kl 12.00 och däremellan vädra lokalen. Inget kyrkkaffe.

Anmälan

Då vi behöver hålla oss till max femtio personer per samling behöver du föranmäla dig till gudstjänsten. Anmälan görs till församlingsledare Linda Jonzon (0702-989365 eller linda.jo85@gmail.com).

Anmälan är öppen från och med fredagen innan respektive söndag.

Webbgudstjänst kl 12

Gudstjänsten kl 12.00 kommer att livesändas via Youtube för möjligheten att finnas med hemifrån. Så långt det är möjligt kommer endast medverkande att synas i bild. Sändningen kommer brytas efter predikan för att ge plats åt bön och information som inte bör spridas utan kontroll.