Centrumkyrkan har en egen fritidsgård som ligger på Skolgatan, mitt emot Furulundsskolan.

Vision
Gården ska vara en öppen mötesplats där alla är välkomna. En plats där man kan trivas och umgås, hänga med kompisar och lära känna nya.

Gården är också en plats där man kan växa som människa, lära känna sig själv, utveckla intressen eller bara vara för en stund. Gården är en plats där man får fundera över meningen med livet, Gud och andra frågor som hör livet till.

Centrumkyrkan har som mål att ha ett heltäckande barn-och ungdomsarbete för hela grundskolan. I detta arbete är Gården en viktig mötesplats, för alla barn i alla åldrar.

Att göra på Gården
På Gården kan man göra mycket. Man kan: spela biljard, pingis, tv-spel, sällskapsspel, prata, umgås, äta godis, hänga med kompisar träffa kompisar, titta på tv, hitta på aktiviteter och mycket mer…

Allmän information

• Gården är en fritidsgård som drivs ideellt av Centrumkyrkan i Mariannelund.
  • Gården är öppen de flesta dagar i veckan för olika åldrar och på lördagskvällar, då kursdeltagare från folkhögskolan brukar hjälpa till.
  • På gården finns Christoffer Karmetun som är anställd av Centrumkyrkan som barn- och ungdomsledare.