UV-Scout är riktat till dig som är 9-12 år. Varje år har vi ett mål att jobba för, där man får lära sig mycket. Scoutarbetet bygger på gemenskap i den lilla gruppen – patrullen. Scoutkvällarna innehåller allt från friluftsliv med eld och matlagning till scoutteknik, spårningar mm. Naturligtvis har vi många roliga kvällar med lekar, pyssel och bad. Varje träff avslutas med en andakt.

UV betyder Unga Viljor och är en scoutrörelse som är ansluten till SAU. I UV-Scout handlar det om djur, natur, eldar och knopar. Scouting, sjukvård, bibelkunskap, mission och allmänna samhällsfrågor som trafik och demokrati står också på programmet.

UV-Scout är indelat i sex ämnesområden:

• Natur och miljö
  • Rätt hjälp
  • Scoutteknik
  • Jesus & vi
  • Till alla folk
  • Vi tillsammans

Kom och va’ med du också!
Du är självklart välkommen att testa på en eller flera gånger för att se om det är något för dig.