Äventyret och Covid-19

På grund av pandemin anpassar vi just nu verksamheten efter rådande läge. Vi har under de senaste månaderna träffats ute vid vår sommargård Vallersvik. Vid något tillfälle har vi på grund av vädret istället varit inne i kyrkan. Om du vill ha aktuell information om Äventyret – skriv upp dig på sms-gruppen här intill.

När vi firar gudstjänst är alla varmt välkomna, stora som små. Efter en gemensam start i kyrksalen fortsätter barnen sin gudstjänst i Äventyret. Äventyret är anpassad efter barnens lust att lära, upptäcka och leka tillsammans. Målet är att stödja barnen på deras resa till en egen fördjupad tro.

Välkommen att vara med i Äventyret – ett äventyr tillsammans med Gud & varandra!

I våra Spotify-listor hittar du en del av den musik som vi använder i Äventyret och på Alla åldrar-gudstjänsterna.