Fler får vara i kyrkan efter lättade restriktioner

Äntligen finns det möjlighet för fler att fira gudstjänst i kyrkan. Sedan de lättade restriktionerna infördes kan vi nu vara 50 deltagare på plats i kyrksalen, förutsatt att

1. det finns en meter åt alla håll mellan varje person/sällskap
  2. det finns anvisade platser, följ därför skyltning och/eller mötesvärdarnas anvisning

Vi ber alla att ta ett personligt ansvar och hålla avstånd till varandra på väg in i kyrksalen och vid gudstjänstens slut. Vi kommer använda flera utgångar.

Medhavd fika

Det blir inget kyrkfika i serveringsvåningen, men ta gärna med fikakorg och något att sitta på så kan vi nyttja Benjamins gård där det finns gott om plats samt ett par bord.

Boka plats

Du bokar en plats via anmälningsformuläret. Använder du en smartphone kan du behöva ladda ner appen Kalkylark för att kunna skriva i dokumentet. För att boka en plats klickar du i en av de bokningsbara rutorna, därefter klickar du i raden längst ner där det i grått står ”Ange text eller formel” och där skriver du sedan ditt förnamn. Du kan också höra av dig till Linda Jonzon eller Åke Bengtsson.

Följ med via vår youtube-kanal

Vi har beslutat att sluta använda Zoom för den här gången, men det finns fortfarande möjlighet att vara med digitalt via Youtube, där vi sänder gudstjänsten live, och där tidigare gudstjänster och andakter går att se i efterhand.